Ma - Di - Wo - Do - Zo: 11:00 tot 0:00

Vrij - Za: 11:00 tot 02:00

Logo van Nito Vamo

NITO VAMO

Over Nito Vamo

Nito Vamo is reeds 20 jaar een gevestigde waarde in Hasselt. Dat dankzij ons geweldig team en uw waardering als klant.

Wij hebben onze goede naam te danken aan het totaalpakket: Lekker en verfijnd eten in een rustige, aangename sfeer.

Je kan kiezen uit een uitgebreide menukaart met zeer verscheiden gerechten, van vis tot vlees, van salades tot desserts. Bovendien zijn er maandelijks nieuwe suggesties.

Wie graag zijn maaltijd laat vergezellen van een heerlijk glaasje wijn is hier zeker aan het juiste adres want de kaart omvat een ruime keuze aan italiaanse wijnen en ook de wijntip is zeker aan te raden.

Bij mooi weer kan u ook van onze gerechten & dranken genieten op ons buitenterras.

Reservatie is geen must, maar wordt aangeraden.

Recensies

1Gault & Millau

“Dit restaurant is absoluut fantastisch. We worden in het begin overdonderd met een stortvloed aan amuses. Stuk voor stuk kunstwerkjes om te zien, maar bovenal heerlijk van smaak. Wij hadden het menu degustacion met begeleidende wijnen.”

2Mac van Dinther

“Een zeer kleurrijk bord kregen we met diverse Westlandse tomaatjes, gel van karnemelk, zowel als een soort afdekplak om het onparlementair te zeggen als toefjes, basilicumcrème, Stellendamse garnalen, gepocheerd kwarteleitje met tomatenpoeder, kroepoek van de garnalen, Salty Fingers en oesterblad.”

3Johannes van Dam

“De zwaardvis was perfect van garing, de ’caprese’ smaakjes pasten er prima bij en de crumble van seroendeng gaf er een speciaal tintje aan. Prachtig opgemaakt ook was dit gerechtje.”