Ma - Di - Wo - Do - Zo: 11:00 tot 0:00

Vrij - Za: 11:00 tot 02:00

Logo van Nito Vamo

NITO VAMO

Ons restaurant

Lokale verse keuken voor iedereen

We zijn het misschien wel gewoon om heel het jaar door alle groenten en fruit te kunnen kopen waar we op dat moment zin in hebben, maar ‘for the record’ er bestaat zoiets als seizoenen.

Volgens de seizoenen eten lijkt eentoniger, maar schijn bedriegt. En het heeft zo zijn voordelen… op wel meer vlakken dan je denkt! 4 redenen waarom Nito Vamo seizoensgebonden en lokale producten gebruikt.

Lees meer

Nieuws

Het jachtseizoen is geopend

Het jachtseizoen is een wettelijke bepaling die stelt wanneer er op bepaalde soorten gejaagd mag worden. Die beperking is nodig om de populaties van wilde dieren te beschermen. Zo is jagen op wild tijdens het paarseizoen of de broedtijd uit den boze. Omdat deze periodes per diersoort verschillen, verschilt ook het moment waarop er op een bepaalde soort gejaagd kan worden. Zo begint de jacht op wilde eend al op 1 september, terwijl op herten pas kan vanaf oktober mag gejaagd worden.

Lees meer

Menu

alle gerechten zijn gekruid met een extra portie liefde

Gault & Millau

“Dit restaurant is absoluut fantastisch. We worden in het begin overdonderd met een stortvloed aan amuses. Stuk voor stuk kunstwerkjes om te zien, maar bovenal heerlijk van smaak. Wij hadden het menu degustacion met begeleidende wijnen.”